Post by gioseragcontterg on Feb 15, 2022 11:28:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Street Racing HD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Street Racing HD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара многе кристале ▞▞▞
▞▞▞ Street Racing HD 2022 version ▞▞▞
Лепа игра. Али...покажи ми шта бих могао да урадим, не терај ме на промене које предлажеш! Нервира...
Заиста волим ову игрицу...... Пуно вам хвала.. Драги креатору... Да креирам овакву врсту дивне игре... која ствара леп осмех на многим лицима
Скокови би могли бити мало више под углом.
Ова веома добра игра
Су. Има много огласа
Штета за игру, јер је у средини игре било пуно реклама и потпуно хаковане. Дакле, немојте је инсталирати и чувајте свој мобилни....
Приказани су непристојни огласи који можда нису прикладни за децу која углавном играју ове апликације. Одвратан.
Овај је савршен за уличне трке 3д
Управљање са нагибом није добро, брзина аутомобила је преспора и графика је срање.
Ова игра има грешку за исправку грешака, молим вас, то је нека грешка игре
Веома разочаравајуће, очекивао сам да ће ова игра бити добра игра, али контроле су биле ужасне и звуци које аутомобили испуштају током дрифта звуче као нешто нереално, ако бих могао да дам нула звездица, извинио бих се
То је само пљачка асфалта. Аутомобили изгледају као да су узети из Роблок-а, дрифтинг је ужасан, погодите сваки угао и не добијете довољно новца за сваку трку, што значи да не можете купити аутомобиле у гаражи које морате да преузмете из неког разлога. Ако неко плати прави новац, побеђује. Али озбиљно, неки људи би радије уживали у игри без готовине уместо да дају новац у дробилицу папира.
Трака сећања вас враћа у стара добра времена како су тркачки аутомобили у то време имали много бољу графику, али је прилично пристојна и забавна за играње. Топло препоручујем ^_^
Дивна је игра за играње, свиђа ми се. Графика је сјајна. Близу је стварности.
То није било лоше, али заиста уживам 😆
Ово је лепа игра, али додајте још нивоа каријере, а најгора ствар су аутомобили, многи аутомобили морају да се купе за прави новац или драгуље
Свиђа ми се ова игра, али на неком нивоу нисмо имали ауто
Ово ми је било ужасно, стално ме заостају и то је као вирус за мој телефон.
Не могу да престанем да се тркам. Много је забавније него возити се у ауту. У игрици када ми неко стане на пут, могу да га срушим. То је добар начин да се носите са бесом на путу и нико не буде повређен. Плус то је тако ЗАБАВНО!
Заиста забавна игра и невероватна графика, мој брат, иако је то био видео из стварног живота
Није добра, али ни лоша средња хаи ие игра бахут аццха нахи хаи
Превише хакера у пвп-у. И био сам на злату 2 са 3 звездице и након што сам освојио 4. звездицу показује да сам управо играо први пвп меч. Такође показује да нисам добио ниједну борбену пропусницу док сам је добио. ПОБОЉШАЈТЕ ИГРУ САДА.
Добра.
Најбоља авантуристичка тркачка игра, обожавам је, тркачки изазов пријатеља широм света 👍👍👍👍👍 сада видим да су кључеви подвргнути словима и према класичним типовима аутомобила кључеви се могу користити за куповину, нпр. кључеви класе ц за класу ц ауто, итд ХВАЛА 👍.
Ово је заиста леп спортски аутомобил ван ланца, ценим графику
То је одлична апликација, али треба да буде веома конкурентна и да прави играче воли потребу за брзином.
ауто игра трке ХД 5 НОВА ИГРА ЦАР ГАМЕ РАЦИНГ 3Д
Зашто морам да преузимам бине и аутомобиле након коришћења својих података за надоградњу игре,,, Ова игра почиње да ме нервира сада,,,🚶😒
Чиста глупост
Графика игре није на нивоу. А када унесем нитро, не могу да добијем добре контроле, као да виси. Ако бисте могли да радите на графики и компатибилности контрола, то би било савршено. Нека аутомобили изгледају као први екран у позадини куће, а не замућени као у игрици;! учините све шареним што ми је потребно да бих ушао у игру и осећао се као да сам у стварној трци.
И БАШ КАО ЊЕНА СТАРИЈА ВЕРЗИЈА, ОВА ИГРА ЈЕ ЈОШ ЛОША ЈОШ ЈАКО ЛОША ГРАФИКА ТАКОЂЕ КРОМПИР ФИЗИКА КОПИРАЊЕ АСФАЛТА 9 ЛЕГЕНДА ПАСС СА БАТТЛЕ БАСС ЛАЖНИМ МУЛТИПЛЕЈЕРОМ, ТАКОЂЕ ИСТО ТАКОЂЕ СА 9 И 8 3Ц. АСФАЛТ 9 И 8 ЈЕ МНОГО БОЉЕ НЕ ИГРАЈТЕ УЛИЧНЕ ТРКЕ ХД/3Д ИГРАЈТЕ УМЈЕСТО АСФАЛТА 9/8
Упркос свим вашим напорима у овој игри, али игра треба да побољша контролер посебно дрифт и управљање након што га побољшате, игра би била добра
Искуство је добро у конфигурацији недостаје на пример даИскуство је добро у конфигурацији недостаје на пример да волим да се осећам у возилу.
Волим ову игру, волим да се тркам. То је изазовно, занимљиво и напредује у сваком покрету, свакој трци. Толико волим да је преузимам на сваки телефон и. наставите да га репродукујете чак и када је телефон ван употребе. Заиста изазива зависност!
Street Racing HD Motorsport cjd
Street Racing HD Motorsport cjd
Прочитао сам критике, помислио "ах не може бити тако лоше, даћу шансу..." 🙄 критике су тачне, лоше је. Стварно лоше. Деинсталиран пре него што сам завршио водич. Не губите време. 👍
мислим да би требало да направите опције у којима можемо да користимо готовину за куповину дијаманта .. ова ствар само мењања дијаманта у готовину не ради.. све у свему хвала за игру.
Деинсталирам ово смеће. Све што видите су огласи огласи огласи огласи огласи и још огласа и присиљавате људе да гледају видео записе од 30 секунди. Осим графике коју не бих преузимао, немојте трошити своје памћење. Тренутно деинсталирам
Контроле нису добре, треба радити на контроли жироскопа, графика је у реду, нема физике, хвала!.
Ова игра је најбоља тркачка игра икада! Могао бих да играм ову игру цео дан и никад ми није досадно. Рекламе ми не сметају толико јер од њих добијам паре и кад нећу паре само искључим вифи Баш ми се свиђа и треба да пробаш!
Само треба надоградити графику.
Street Racing HD Motorsport iqd
Добра игра Забавна игра Сјајна игра
Игра је толико невероватна са одличним графичким дизајном и поклон наградама. И то је тако заразно
Нажалост, ова игра је лоша. Нема контроле над аутомобилом и графика је ужасна
Space shooter - Galaxy attack Arcade sbw
Ханг'н в)(Да; Биг Босс').?
Игра је ПАТЕТИЧНА све што се тиче уличних трка ХД је ЛОШО направљено графика аутомобила није сјајна ово је година 2019. Скоро 2020. УЧИНИТЕ БОЉУ ГРАФИКУ ТО ЈЕ ТРКАКА ИГРА СА АУТОМОБИЛАМА, после нитроа екран постаје замагљен када двапут додирнете нитро мераче један мерач нитро не ради то, следећи дрифтинг УЖАСНО, следећи пре-рег, регистровао сам се за игру и оно што ми не добијамо награде, дођавола, сви сте само преваранти јер не желите да дате награде свим ЉУДИМА КОЈИ СЕ РЕГИСТРИРАО за игру
😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍💜💜💜💜💜💜💜💜😀😀😀😀😀😀🌋🌋🌋🌋🌋🌋🙋🙋🙋 🙋
Анимације аутомобила су лоше као да је ауто направљен, па ако желите да идете мало удесно, аутомобил се не креће као прави ауто избезуми се као луд. Лебдење је срање, то је ђубре. Модели аутомобила изгледају као да ви момци журите да их завршите. Игра се много руши и неке аутомобиле је тешко знати какви су, а добијање логотипа аутомобила је скупо, али коришћење имена компаније које се сећам је бесплатно, па поправите игру
Лоша графика... почиње да заостаје чим је трка почела...😡😡😡😥😣😬
Street Racing HD Motorsport rpes