Post by gioseragcontterg on Feb 15, 2022 11:10:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ PickCrafter - Idle Craft Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PickCrafter - Idle Craft Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara više novca ▞▞▞
▞▞▞ PickCrafter - Idle Craft Game 2022 version ▞▞▞
Uf, ova igra radi kao Microsoft (Mojang), zašto 2 zvjezdice? Becoz dosadne reklame
Sviđa mi se igra, ali imao sam sve pa čak i spremio na facebook. i još sam morao ponovo pokrenuti. Popravi to
Igra je tako dobra i tko ju je napravio može biti ponosan, ali ja samo želim više razina i jako će mi se svidjeti igra
Kul
Onako nije bas dobra
Obožavam ovu igru jer je jako zarazna. Ali dajem mu samo 4 zvjezdice jer sam izgubio sav svoj napredak nakon što nisam igrao neko vrijeme i malo sam slan, bio sam prestiž 3.
Razlikuje se od ostalih kliker igara po tome što postoje druga područja, pijukinje i stilizirana je u minecraftu! Do sada, moja omiljena igra Za VerticalPug: Nije puna oglasa. Vrlo jednostavno i besplatno za igranje.
Igra voli isprazniti gledane reklame kao što su reklame za škrinje. Runske stvari gotovo je nemoguće spremiti u malim ili velikim količinama osim ako vaš stvarni svijet nije bogat. Smanjite broj stvari koje trebaju runic ili možda dopustiti igraču da potroši dodatne nepotrebne blokove za runic. Igrao sam povremeno i prekinuo možda nekoliko godina i runik je gotovo nemoguće zaraditi, nikad nisam štedio više deset po jedan i nisam napravljen od novca koji se može potrošiti na nešto što ne mogu zadržati u stvarnom svijetu.
PickCrafter - Idle Craft Game Simülasyon kus
Ne može se ponovno pokrenuti Želim ponovno pokrenuti igru
Izgubiti
Preopterećenost informacijama o rukovanju od samog početka. Sve u svemu, samo loš napredak i dizajn sučelja. Prilikom nadogradnje ništa se ne čini smislenim. Pušta vam oglase vrlo rano i često.
NE... izbrisali ste moj račun >
PickCrafter - Idle Craft RPG 4+. Fiveamp. Osmišljeno za iPad ... PickCrafter is an incremental idle crafting clicker game that lets you take control of a
Ne volim davati lošu ocjenu to je dobra igra, samo je loša, reći će kao prsa na kotaču, a zatim će vam dati blok ili će reći 8x i dati vam 2x, samo trebate to popraviti i to bi bilo stvarno dobra igra
Predobro
NEMOJTE KUPOVITI SKRIJU DOGAĐAJA. Potrošio sam 500 runika koje sam zaradio bez trošenja ni novčića samo da bih izvadio JEDAN predmet iz škrinje događaja. Svjetleći pijuk. Pisalo je da je osvjetljenje zajamčeno pa sam mislio da će ih biti još, ne. Ja sam og player i igrao sam ovo na svom starom tabletu od svoje devete godine. pet godina kasnije mislio sam da bih ga trebao instalirati na svoj telefon, ali čim sam ga otvorio znao sam da se promijenio i to ne na bolje. Dodaje o "Sweet new deals" na škrinjama. Dobili ste pohlepni pet ampera.
Mogle bi koristiti neke manje prilagodbe! Ali pristojno je!
PickCrafter Idle Craft Game mod apk (Mega mod) v5.0.0 - VIP APK
Dobra igra 😀
zabavno, ali je potrebno puno vremena za igranje.treba postojati bolji način za brže dobivanje runika i odabira
Kada sam počeo, bila je to ODLIČNA igra, ali onda kada je došao novi događaj, IZBRISAO je sav moj napredak, ako ništa ne učinite, ocijenit ću ovu LOŠOM ocjenom. Popravite to
Ovo je jedna od najboljih igrica u stanju mirovanja napravljenih do sada...ne mogu se prestati igrati.
Postalo je prilično dosadno
preuzimanje datoteka Blocky Cars tank games, online APK · Blocky Cars tank games, ... preuzimanje datoteka PickCrafter - Idle Craft Game APK.
dobra je igrica i apdejti i događaji su super
Izgubio sam svoj račun od prije 2 godine ... Imao sam cijele 2 godine igranja. Hvala što ste ignorirali moju recenziju! Ako se nadate da ćete stvarno kontaktirati razvojne programere, sretno s tim.
jako lijepo
Igra je ok. Ali upravo sam pogledao 7 videozapisa zaredom kako bih dobio različitu brzinu izrade. Svih 7 videa mi je dalo x2. Ne x3, 4 ili 8. Samo x2 svih 7 puta. Znam da nas želiš natjerati da gledamo videozapise, ali moramo dobiti nešto zauzvrat. Dakle, tih 7 videa su posljednji videozapisi na kojima će programer zaraditi na meni. Brisanje igre i dalje.
PickCrafter - rafinovaná hra v režime nečinnosti Simulácie vjn
Dakle, ne možete dobiti najbolju nagradu na volanu. Znam jer je pao na njega, ali se onda vratio na lošiju nagradu. EDIT: pa sam nedavno čuo za ovu taktiku prijevare koja se koristi za nagradne kotače online. Razlog zašto nikad nisam dobio najbolju nagradu je taj što ne možete. To je taktika prijevare koja vas natjera da trošite novac ili gledate oglase. Prilično ološ.
Sonic Jump Pro Arcade plb
Prekomplicirano, prije je bila jednostavna zabava, ali sada sam kao "što je, dovraga, točka vještine".
Super igra ja i prijateljica je obožavamo
dovoljno dobar za ono što jest, ali prilično brzo dosadi.
Ovo nije zakon Ali je dobro
tako da je to zabavna igra za slobodno vrijeme, ali nema zvuka.
Ne daje nagrade čak ni nakon što ponekad pogledate oglase.
Ne dopušta mi da preuzmem igru na svom starom tabletu, dopustio mi je da je igram i bilo je super.
100% sam nesretan što im igra koja ima mnogo dječjih igrača odjednom nameće desetke planeta 13 reklama za kanabis. To je neprihvatljivo, a činjenica da je sam oglas netolerantan id. Ne mogu, mirne savjesti, ovo više preporučiti nikome od svojih kolega roditelja.
Igrao sam ovu igru jako dugo, kad pogledaj kaže da je moj prvi blok bio 29.9.17. Jako mi se sviđa, ali nakon 10 do 13 pristeges postaje malo spor. Kao hajde, imam preko 200% pps, tako da je lako dobiti bodove vještina. Što je za mene dosadno, također korištenje pijuka za nadogradnju mojih pijuka je prejeftino, zajedno s kupnjom škrinje. Zato mislim da bi trebao nešto učiniti po tom pitanju. Ali još uvijek sam zaljubljen u ovu igru, dovraga, igram je 5 dana u tjednu po otprilike sat vremena dnevno, tako da je sve u svemu odlična igra.
Ovo je dobra igra
Ništa nije spasio. Igrao sam ovu igru prije 2 godine. Kupio sam početni paket, imao sam toliko stvari i toliko sam bio u igri. Volio sam ovu igru. Ali sada imam samo tugu zbog činjenice da sam sve to izgubio.
Ova igrica je super i preporučujem svima koji vole Minecraft!
preuzimanje datoteka Survival on Raft: Crafting in the Ocean APK ... preuzimanje datoteka PickCrafter - Idle Craft Game APK.
Trenutno ga nisam igrao, ali sam siguran da će biti jako zabavno ovo je napisao Adrian
Neće se učitati
zabavno, ali moraš popraviti riptide on mi je zamrznuo igru i ne mogu ići dalje u dijelu sa šefom
Započnite s malim rikiki parkom i učinite sve da povećate ovaj mali rajski kutak. Instalirajte nove vožnje i nove atrakcije kako bi vaši posjetitelji mogli
Svidjela mi se ova igra, danas sam se prijavio na nju i obrisala je moju datoteku za spremanje. Pokušao sam učitati natrag putem spremanja u oblaku i odabrao sam ga, ali samo ga je zamijenio spremanjem za resetiranje. Dakle, sada sam se vratio na početak i nijedna moja kupnja neće dobiti povrat novca.
Ja sam tempiran u boss boss to je glupo baš kao što se igra ne preuzima i to je prva boss bos koju pokušavam i ne uspijevam
Nikada nisam igrao lošiju utakmicu. Dodirnite zaslon da razbijete blokove. Ono što vidite na slikama JE IGRA. Nevjerojatno je dosadno. Igrao sam oko 1 minutu solidno i samo ne.